• 1 mango  05-01
  • 50 gram havermout
  • 100 ml sojamelk
  • 1 Ei
  • ½ theelepel kaneel
  • 1 el fruit
  • 1 el olijfolie/kokosolie om in te bakken

Bereiding: Schil de mango en snijdt deze in kleine stukjes. Doe de stukjes mango in de blender samen met 50 gram havermout, 100 ml sojamelk en 1 ei. Mix het fijn tot een redelijk glad geheel. Voeg nu wat kaneel toe en blender het geheel nogmaals. Verhit in een pan kokosolie of olijfolie. Doe ongeveer 2 eetlepels beslag in de pan voor 1 pannenkoekje. Bak beide kanten goudbruin. Serveer de pannenkoekjes met wat sojayoghurt en 1 eetlepel fruit. Variatietip: Met dit recept kun u eindeloos variëren. Wilt u een zomerse pannenkoek? Dan vervangt u de mango voor aardbeien.  Wilt u juist een pannenkoek voor van de winter? Dan vervangt u de mango voor appel.

Summary
recipe image
Recipe Name
Frisse Havermout pannenkoekjes
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)