Eleenka: Mijn verhaal

Het verhaal van Eleenka

‘Beste Liesbeth ,

het heeft lang geduurd, ik ben op 5 juli 2017 begonnen, maar het resultaat is geweldig! Ik eet nog maar een kwart van wat ik vroeger at; geen snoep, nooit meer ijsjes of een toetje, geen borden vol borrelhapjes etc.

Ik ben van 86,7 naar 70 kilo bij 1.72, ik blijf afvallen, maar langzaam . Het is een heerlijk gevoel. And…success breeds success . Ik ga nog even door! Ik zit nu voor altijd in een ander eet systeem. Ik heb zelfs 5 maanden geen alcohol gedronken, maar dat doe ik nu wel weer, maar echt met mate!’

Eleenka

Wil jij ook je eigen succes verhaal?

Vraag dan nu een consult aan!

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype