DinaSlank-Confused

* Meterstanden Dina 18-9-14

 

Week 2:

Dag 11 en ik ben een beetje in de war. Allereerst het wegen. De eerste keer dat ik me had gewogen  was 1 week voor ik het traject begon. Ik ben niet zo slim geweest om me de dag dat ik begon nog 1 maal te wegen. Het zou dus kunnen dat ik binnen die week heel wat ben aangekomen (je weet wel de laatste uitspattingen voordat je aan je nieuwe leven begint). Dan het meten. Ook een beetje suf hihi, ik had geen goede meetlint dus moest het doen met een rolmaat. Daarmee is het dus nagenoeg onmogelijk om de goede maten te krijgen. En als laatste mijn haar…. nu zal je denken je haar??? Yup, mijn haar! Sinds vorige week heb ik vlechten, en die vlechten zijn ZWAAR. Daarbij ben ik afgelopen weekend naar Portugal geweest. Mijn intenties waren natuurlijk helemaal goed en ik heb me voor het grootste gedeelte goed aan mijn programma kunnen houden, maar af en toe was het niet helemaal mogelijk om het goed te doen.

Dina

Dina 18-9-14

Dus alles bij elkaar opgeteld kan ik op dit moment niet zeggen of ik ben afgevallen of aangekomen. Wat ik wel kan vertellen is dat ik een stuk beter in mijn vel zit. En dat het programma goed te volgen is. Het lijkt ook wel alsof mijn kleren iets minder strak zitten en dat mijn energie beetje bij beetje terug komt. Volgende week hoop ik jullie de juiste cijfers te laten zien…

Dina 18 sept

Dina 18-9

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype