Diëtiste Orthomoleculaire geneeskunde

Een goede diëtiste nodig?

Ben je op zoek naar een diëtiste die je kan helpen met verantwoord afvallen waarbij je gegarandeerd blijvend resultaat kan boeken? Iets waar je misschien al jaren naar verlangt, maar wat je tot nu toe nog steeds niet is gelukt? Bij Nederland Slank werken ervaren diëtisten die jou begeleiden bij het metabolisme dieet voor blijvend gewichtsverlies.  

Hulp bij het afvallen met Nederland Slank

De diëtiste die je hulp bij het afvallen geeft, heeft een vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd en een orthomoleculaire opleiding tot therapeut. Daarnaast volgen onze diëtisten regelmatig bijscholing en zijn zij continue op de hoogte van wetenswaardigheden op afslank- en gezondheids gebied. Nederland Slank heeft zich gespecialiseerd in een bewezen effectieve afslankmethode volgens Metabolic Balance.  

Wij geven u geen nieuw dieet

De diëtiste van Nederland Slank die je gaat begeleiden, geeft je een bewezen afslankmethode die alles te maken heeft met je hormoonhuishouding. Omdat het afvallen hiermee zo veel makkelijker en sneller gaat, zijn veel klanten je inmiddels voor gegaan. Geen ingewikkelde en strenge (crash)diëten meer, maar een simpele manier om je lichaam weer in balans te brengen. Met hulp bij het afvallen volgens het metabolisme dieet gaan wij je bewijzen dat je daadwerkelijk blijvend kunt afslanken! Onze diëtisten stellen zich aan je voor.  

Gratis consult bij Nederland Slank

Kom je graag met een diëtiste in contact die je persoonlijk en op afstand kan begeleiden bij je persoonlijke afslankprogramma van Nederland Slank? Vraag gelijk een gratis consult aan en kom tot echt resultaat!

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag