Diëten of niet diëten. Dat is de vraag

Je weet het al een tijdje. Je bent eigenlijk te zwaar. Je kleding zit allang niet meer lekker, je bent snel moe en je vermijd in de ochtend het liefst de spiegel. Elke dag zie je ze ook wel voorbijkomen. De mooie beloftes. ‘Tien kilo kwijt zonder moeite. Gewoon blijven eten en toch afvallen. Met dit thuisgymapparaat raakt u die pondjes moeiteloos kwijt.’ Je gelooft  het eigenlijk allang niet meer. Immers, je hebt alles al geprobeerd. Brooddieet, shakes, pilates, pillen waar je superspeedy van werd. Waarom zou je jezelf dat nog een keer aandoen? Je komt immers toch binnen no time weer aan? En als je een beetje pech hebt zelfs meer dan die kilo’s die je met veel bloed , zweet en tranen bent kwijt geraakt. Iedereen kent wel het voorbeeld van een trotse Oprah Winfrey die met een kar vol boter het podium op kwam. Zoveel kilo’s was ze kwijt. Echter weinig mensen weten dat ze zich diezelfde avond alweer volpropte met donuts en chips en die strakke spijkerbroek de volgende dag al niet meer aankon.

Wat zou je echter zeggen als iemand je vertelt dat het wél kan? Dat je tot twee kilo gemiddeld per week kunt afvallen? Lekker en bewust eten, af kan komen van kwaaltjes en pijntjes en dat zonder jojo-effect? Denk eens aan al die leuke zomerjurkjes die op zolder achter in een kast liggen omdat je het niet over je hart kon verkrijgen ze weg te gooien? Die goeie spijkerbroek waarvan je vrouw altijd zei dat je er zo lekker in uitzag? En… durven we zelfs te denken aan… je lekker voelen op het strand? Flaneren langs de vloedlijn? Spelen met je kinderen?

Lees eens de succesverhalen van de Nederland Slankers. Mensen die, wellicht tegen alle verwachtingen in, de kilo’s blijvend zijn kwijtgeraakt en zich weer verheugen in lekker leven, tevreden zijn met zichzelf en de trots van hun omgeving. Die kans ben je toch minimaal wel waard?*

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

 

 

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype