Nederland Slank vs. Cure4Life

Wanneer men opzoek gaat naar een afslankmethode, biedt het internet genoeg keuze op het gebied van programma’s en diëten die het afslanken zouden bevorderen. De diëtisten van Nederland Slank krijgen daarom ook vaak dezelfde vragen te horen: ‘Wat is nu eigenlijk het verschil tussen het Nederland Slank programma en andere diëten?’ en ‘Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou het Nederland Slank programma wél werken?’. Daar komt nog eens bovenop dat sommige programma’s op elkaar kunnen lijken. Onze diëtisten krijgen namelijk ook geregeld vragen over wat nu precies het verschil is tussen de programma’s van Nederland Slank en Cure4Life. Ben jij ook benieuwd naar de overeenkomsten en verschillen tussen deze twee programma’s? Lees dan gauw verder.

Bloedonderzoek

Nederland Slank geeft voedingsadvies op maat door onder andere vooraf een bloedonderzoek uit te voeren. Hierbij wordt er naar verschillende waarden in het bloed gekeken en vervolgens aan patroonherkenning gedaan. Het bloedonderzoek wordt uitgevoerd bij een prikpost bij jou in de buurt of je krijgt een VIP-behandeling waarbij Prikdienst Nederland bij jou thuis komt om je bloed af te nemen. De kosten van het bloedonderzoek vallen binnen het pakket van Nederland Slank. Je krijgt dus geen rekening achteraf. Onze diëtisten vragen ook uitgebreid naar jouw medische geschiedenis en eventuele gezondheidsklachten. Aan de hand van het bloedonderzoek en de uitgebreide vragenlijst wordt uiteindelijk een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Cure4life baseert het voedingsadvies ook op een bloedonderzoek dat voorafgaand aan het programma wordt uitgevoerd. Via je huisarts krijgt Cure4Life de resultaten binnen en maakt zo jouw voedingsplan. Het bloedonderzoek valt niet binnen de kosten van het programma. Je betaalt dus je eigen bloedonderzoek. En dat valt onder je eigen risico.

Begeleiding en opbouw van het programma

Bij Nederland Slank werken uitsluitend kwaliteits geregistreerde diëtisten/orthomoleculair therapeuten die jou begeleiden in het halen van je doel. De diëtist begeleid je door de 4 fasen van het programma. Door middel van de 2-daagse voorbereidingsfase wordt je lichaam klaargemaakt voor het volgen van het voedingsplan. Daarna ga je het persoonlijke voedingsplan nauwkeurig volgen. Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt, begeleidt de diëtist jou bij het langzaam weer uitbreiden van je voedingspatroon. Tot slot krijg je begeleiding in het behouden van gewicht. Bij Nederland Slank krijg je begeleiding bij het afvallen door middel van onder andere 10 Skype consulten. Hiervoor hoef je de deur niet uit, dus waar je ook woont, afvallen bij Nederland Slank kun je altijd, overal en wanneer jij maar wil. Bij Cure4life word je niet altijd begeleid door een geregistreerde diëtist. De consulenten van Cure4Life hebben namelijk verschillende achtergronden. Ook het programma van Cure4Life bestaat uit verschillende fasen. Zij hebben tevens een voorbereidingsfase ofwel ontgiftingsfase die 2 weken duurt, een fase waarin je het voedingsplan nauwkeurig volgt, een fase waar je je voedingspatroon weer mag uitbreiden en tot slot de fase waarin je richtlijnen krijgt voor de toekomst. Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen krijg je een aantal consulten op afspraak in een praktijk.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Bij Nederland Slank wordt de begeleiding gedaan door diëtisten die tevens orthomoleculair therapeut zijn. Zij hebben naast de 4-jarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek ook een opleiding tot orthomoleculair therapeut genoten. In de praktijk betekent dit dat zij als diëtist beschikken over een bovengemiddelde kennis met betrekking tot voeding en gezondheid. Ook betekent dit dat het Nederland Slank programma vaak (deels) wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Bij Cure4Life wordt men niet altijd begeleid door een (geregistreerde) diëtist. Afhankelijk van je woonplaats krijg je een consulent/coach toegewezen die je begeleidt bij het afvallen. Dit betekent dat je de kosten van het programma niet (altijd) kunt declareren bij je zorgverzekeraar.

Conclusie

Dus ben jij op zoek naar persoonlijk voedingsadvies en wil je je gezondheid verbeteren?* Dan ben je bij Nederland Slank aan het goede adres! Je krijgt begeleiding door ervaren orthomoleculair geschoolde diëtisten tijdens skype-consulten die flexibel zijn in te plannen. Nederland Slank hanteert tevens een totaalprijs waaronder het bloedonderzoek, het voedingsplan en de consulten met de diëtist vallen. En het mooie is dat deze kosten vaak (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar! Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis consult aan. *Disclaimer Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

of bel ons op 085 06 57 472

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag