Gezonde recepten en dieet recepten

Omdat iedereen wel eens wat inspiratie kan gebruiken in de keuken heeft Nederland Slank een aantal gezonde recepten en dieet recepten samengesteld. Deze recepten zijn gezond, maar niet de oplossing om blijvend af te vallen, daarvoor dien je een afslankprogramma op maat te volgen via Nederland Slank. Wij helpen je namelijk graag bij het aanleren of continueren van gezonde eetgewoonten. Je kunt ook inschrijven voor een kookworkshop

Bij de onderstaande links kunt u al de gezonde en dieet recepten vinden:

Gezonde makkelijke recepten | Hands cooking vegetables salad

   

   

Gezond bezig? Gezonde recepten? Recept voor een broodje gezond of een “gezonde” voor gemixte sla zoals deze bij de supermarkt te koop is zal je hier niet vinden. Wel andere gezonde recepten en dieet recepten. Een broodje gezond is namelijk een absolute dikmaker en de supermarktsalades bevatten vaak conserveringsmiddelen en dik makende sauzen. Deze maaltijden gaan letterlijk en figuurlijk als warme broodjes over de toonbank. Iedereen laten geloven dat zij gezond bezig zijn, terwijl een stuk vlees met aardappelen en groente vaak veel minder calorieën bevat. Misschien is dit de oorzaak dat bijna iedere Nederlander denkt dat hij of zij gezond leeft, maar toch 50% te kampen heeft met overgewicht. Vecht je ook met overgewicht en wil je daarvan af, volg dan het afslankprogramma van Nederland Slank, waarbij er vastgesteld wordt wat je lichaam nodig heeft en je hormoonhuishouding weer in balans komt.

Kant-en-klare maaltijden gezond?

Nederland is het land waar de meeste kant-en-klaar maaltijden en toevoeg verpakkingen verkocht worden. Kant-en-klare maaltijden bevatten 9 van de 10 keer meer zout dan dat je in 3 dagen tot je mag nemen. Ook de toevoeging van chemische stoffen als bindmiddelen, conserveringsmiddelen en smaakmakers maken het gerecht absoluut niet gezond. Lees eens rustig de ingrediëntenlijst door op de achterkant van zo’n maaltijd of pakje. Vrijwel ieder E-nummer is een chemische toevoeging die volstrekt onnatuurlijk is. Bij iedere bewerking van eten gaan vitamines en mineralen verloren. Je zet jezelf of je familie dus onnatuurlijk, vitamine- en mineraalarm eten voor. Een gek idee. Weet wat je eet en dat zal je snel duidelijk worden tijdens het volgen van het afslank-programma van Nederland Slank.

Koken met verse producten

De redenen die mensen aangeven voor het gebruik van een kant-en-klare maaltijd of pakje is dat het tijd bespaart, makkelijk is en goedkoper dan een gezonde maaltijd zelf klaarmaken. Wij laten met onze gezonde recepten zien, dat gezond eten niet moeilijk is, niet meer tijd kost en zeker niet duurder hoeft te zijn. Koken met verse producten en weten wat er voor je op je bord ligt, zorgt ook voor de aanmaak van gelukshormonen. Daar begint het al met een gezonde levensstijl! Gezond leven begint ook met het kwijtraken van overgewicht en daar willen wij je graag bij helpen. Neem dus contact op via 010-3409991 met Nederland Slank of bestel meteen het afslankprogramma online.  

of bel ons op 085 06 57 472

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag