Gezond eten

De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel diëten! Ze vergeten gezond eten. Daarnaast nog allerlei afslankmiddelen met bewerkte foto’s, die pretenderen dat ze de oplossing tot afvallen hebben gevonden. Maar helaas, de enige manier om echt gezond en slank door het leven te gaan is een verstandig voedingspatroon, dat op jouw lichaamsbehoefte is afgestemd.  Afvallen op een gezonde en verantwoorde manier doe je bij Nederland Slank om voortaan slank en gezond te leven.

Afvallen nadat je 30 bent geworden

In de eerste 30 jaar heb je genoeg reserves om allerlei aanslagen op je gezondheid te kunnen verwerken. Daarna krijgt het lichaam het door veroudering steeds moeilijker om te herstellen. Mensen die de 30 gepasseerd zijn krijgen vaak een mindere conditie, stemmingswisselingen, eetbuien, drinken te veel en gaan jojoën. Tot ze op een dag wakker worden met een stevige aanleiding om het roer om te gooien. Het is tijd om het overgewicht aan te pakken en wel op een manier, waarbij je geen honger hoeft te lijden. Bij Nederland Slank kun je terecht om een individueel vastgesteld afslank-programma te volgen. Je behaalt daarbij niet alleen je streefgewicht, maar leeft ook meteen gezonder. Dat merk je meteen door het toenemende bewustzijn en je stijgende zelfvertrouwen in lichaam en geest.

Gezonde geest in een gezond lichaam door gezond eten

Denk jij erover na om het roer om te gooien? Doe het nu! Begin met gezond eten! Als je lichaam niet optimaal functioneert, loopt de rest ook niet zo goed. “Mens sana in corpore sano”, een gezonde geest in een gezond lichaam, zoals de Romeinen al wisten. 2000 jaar terug waren ze op sommige vlakken misschien wel verder dan nu. Nederland Slank helpt je graag om een nieuwe koers uit te zetten.

Hormoonhuishouding op orde brengen door gezond eten

Wij geven je de handvatten die je nodig hebt om je hormoonhuishouding op orde te brengen en een halt te brengen aan de gewichtstoename. Dat begint met gezond eten. Aan de hand van een hormoonanalyse kunnen we je precies vertellen wat je nodig hebt om balans te vinden. Zijn je hormonen in evenwicht, dan volgt je lichaam vanzelf. Kies voor vanavond alvast uit een van onze gezonde recepten en schrijf je nu in voor ons afslank-programma. Of bel ons voor een gratis consult via 010-3409991. Gegarandeerd en gezond afvallen, dat is ons motto!

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag