Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet is een droom van iedereen die wil afvallen. Een nog grotere droom is snel afvallen zonder dieet. Helaas is het nog niemand gelukt om binnen een week op verantwoorde wijze 10 kilo af te vallen, dus je kan je beter richten op een manier die wél werkt. Om de bron van het probleem aan te pakken, bereik je veel meer effect met blijvend resultaat dan wanneer je jezelf stort op een crash dieet. We moeten ons juist meer richten op gezond afvallen zonder een dergelijk dieet. Het Nederland Slank programma wordt daarom zelfs in veel gevallen vergoed door jouw zorgverzekeraar. Wil je meer weten over ons programma en alvast een start geven aan je nieuwe leven? Vraag dan hier een gratis consult aan ter waarde van €65,- of neem direct contact met ons op.  
Afvallen zonder dieet  

Gezond afvallen zonder dieet: kan het dan toch?

Gezond afvallen zonder streng dieet om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden, dat is waar het verantwoord afslankprogramma van Nederland Slank zicht op richt. Onze orthomoleculaire therapeuten helpen je daarbij op een manier die bij jou past. Afvallen zonder (streng) dieet klinkt veel mensen als muziek in de oren. Geen dure maaltijdvervangers, zoals shakes of poeders, geen sapkuur of iets dergelijks, en niet al te veel honger lijden. Maar afvallen zonder dieet gaat niet vanzelf. Je zult altijd je eetgewoonten in meer of mindere mate moeten aanpassen. Afvallen zonder dieet betekent bij ons op een verantwoorde manier afvallen met een voedingsprogramma dat afgestemd is op je hormoonbalans. Dit geeft in de praktijk het beste resultaat voor blijvend gewichtsverlies.*  

Verantwoord afvallen zonder dieet

Verantwoord afvallen zonder dieet kan door bepaalde restricties en verboden producten toch al snel aanvoelen als een gewoon dieet. Door de strenge beperkingen is het ook vaak moeilijk volhouden. Het afslankprogramma van Nederland Slank is juist wel makkelijk te volgen en om je doelstelling te behalen. Omdat wij het voedingsschema afstemmen op je hormoonhuishouding, kan je mogelijk wel 10 kilo per maand afvallen! Bovendien heb je geen hongergevoel, creëer je meer zelfbewustzijn en gaat je gezondheid omhoog*.

Nederland Slank

‘afslanken zonder dieet’

 • Gebaseerd op het herstellen van de hormoonhuishouding door de juiste (gezonde en verantwoorde) voedingsmiddelen in de juiste combinaties te gebruiken.
 • Gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid.
 • Afgestemd op persoonlijke behoeften aan de hand van een bloedtest.
 • Persoonlijk opgesteld voedingsplan.
 • Geen uitsluiting van voedingsmiddelen.
 • Snel afvallen door 2 kilo vetverlies per week is mogelijk*.
 • Professionele begeleiding door diëtisten.
 • Kort en effectief, vergt geen onderhoudsprogramma.
 • Op basis van no cure, no pay
 • Veelal gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.
 • Gericht op het aanleren van een gezond eetpatroon en het geleidelijk aan afvallen.
 • Dieet is vaak niet persoonlijk afgestemd op behoeften, maar voor iedereen gelijk.
 • Afvallen gaat geleidelijk.
 • Gewichtsbehoud geen garantie.
 • Begeleiding door diëtist mogelijk.
 
 

Afvallen zonder honger

Afvallen zonder honger met het afslankprogramma van Nederland Slank zal voelen als afvallen zonder dieet. Je krijgt genoeg gezonde voedingsmiddelen voorgeschreven, waardoor je geen hongergevoel ervaart. Bovendien kan ons voedingsprogramma ervoor zorgen dat je hormoonstelsel weer goed gaat functioneren, waardoor je lichaam alleen nog de voedingstoffen wil die het nodig heeft. Daarom is deze manier van afslanken ook nog eens gezond.*  

Wil je ook afvallen met blijvend gewichtsverlies?

Wil je ook graag afvallen zonder dieet, maar wel met blijvend gewichtsverlies? Dan kies je voor het afslankprogramma van Nederland Slank. Bij het Nederland Slank Programma word je persoonlijk begeleid door professionals (diëtisten). Het programma biedt een uitgebreid bloedonderzoek, een persoonlijk voedingsplan en begeleiding via Skype in alle fases van het programma. Het Nederland Slank programma wordt in veel gevallen zelfs vergoed door een aantal ziektekostenverzekeraars. Dat betekent dat je een deel van de kosten terugkrijgt. Je kunt je gelijk aanmelden of een gratis consult aanvragen. Twijfel niet langer en doe het nu!

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op. 

of bel ons op 010-340 99 91

 • Consulten door het hele land
 • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt.* Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie.* Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.*
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen.* Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
 • Stel een vraag