Denise: week 3&4 in het programma bij Nederland Slank en het effect op mijn narcolepsie

Na het succes van de eerste 2 weken, ging ik zeer gemotiveerd door met week 3. Ik heb weer geen hongergevoel gekregen en het was makkelijk vol te houden. zoals ik al eerder had geschreven, is dat ik voor de narcolepsie in de nacht en overdag medicatie gebruik. In week 3 werd ik in de nacht meerdere nachten heel erg misselijk wakker en was het een aantal keer zo erg dat ik moest spugen. Ik heb mijn dosis eerst 2x naar beneden gedaan maar helaas ging de misselijkheid hierdoor niet weg. In week 4 heb ik in overleg met Liesbeth en mijn neuroloog besloten dat ik iets meer moet gaan eten. In de hoop dat ik niet meer misselijk wakker word in de nacht. Dat ik deze nare klachten krijg, komt eigenlijk door de positieve gevolgen van het plan. k heb aanzienlijk meer energie overdag, zodat de dosis voor overdag flink naar beneden kan. Dat ik zo heftig reageer in de nacht komt ook omdat ik beter slaap uit mijzelf. Dus geheel negatief is het niet! šŸ™‚

Er is gelukkig ook nog goed nieuws, ik ben in totaal 6.2 kilo kwijt en ook mijn cmā€™s worden minder. Verder voel ik me ook nog steeds goed.

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype