Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de veelgestelde vragen van Nederland Slank.

Hoe werkt het Nederland Slank programma?

Aan de hand van een bloedtest, intakegesprek en een inschrijfformulier wordt een persoonlijk voedingsplan speciaal voor jou opgesteld. Dit voedingsplan bestaat o.a. uit de juiste combinaties van voedingsmiddelen en de geschikte  hoeveelheden. Dit voedingsprogramma zorgt voor een herstel en evenwicht in de hormoonhuishouding, waarbij je een optimale gezondheid en lichamelijk welzijn bereikt. Het gebruik van pillen, injecties of shakes komt niet voor bij Nederland Slank. Met het Nederland Slank Programma kun je in korte tijd wel enorme resultaten boeken. Je kunt verantwoord 15-20 kilo afvallen en tegelijkertijd hoge risicofactoren voor je gezondheid verminderen. Dat allemaal zonder hongergevoel en zonder jojo-effect.

Waarom werkt het Nederland Slank programma?

Het Nederland Slank Programma is het resultaat van onderzoek door internisten, voedingswetenschappers en orthomoleculair artsen naar de hormonale onbalans binnen het menselijk lichaam. Wij stellen via een bloedtest vast wat een gezond eetpatroon voor jou is. Daarna maken wij een uniek eetprogramma, gebaseerd op de voedingsbehoefte van jouw lichaam. Gemiddeld kun je 7 tot 12 kg per maand afvallen. Heb je jouw streefgewicht met behulp van ons afslankprogramma eenmaal bereikt, leren wij jou door onze tips en trucs hoe je blijvend je streefgewicht kunt behouden.

Welk effect heeft het Nederland Slank programma op mijn gezondheid?

Door het volgen van het Nederland Slank programma zal je gezondheid zowel op het fysieke als psychisch vlak toenemen Je zal ervaren dat diverse klachten verminderen, je krijgt meer energie, bent minder vaak ziek, je bloeddruk stabiliseert en je voelt je veel beter in je vel zitten. Deze bijkomende effecten worden door onze deelnemers als zeer positief ervaren, waardoor de motivatie om een gezonde levensstijl te blijven volgen enorm groot is.

Wat kan ik van het Nederland Slank programma verwachten?

De resultaten van het Nederland Slank programma zijn vanzelfsprekend niet voor iedereen hetzelfde. De volgende effecten worden echter wel door veel deelnemers onderschreven:
 • Snel en blijvend afvallen met behoud van spiermassa, zonder jojo-effect;
 • meer energie en vitaliteit;
 • Beter, dieper en/of langer slapen;
 • Een betere stoelgang;
 • Geregelde spijsvertering en vermindering van spijsverteringsklachten;
 • Diabetes en gerelateerde klachten verminderen
 • Gereguleerde bloedsuikerspiegel;
 • Steun voor het hart- en vaatsysteem;
 • Cholesterol verlaging;
 • Betere vruchtbaarheid en libido;
 • Regulering hormoonhuishouding en menstruatie;
 • Verminderen van overgangsklachten;
 • Verbetering van de huid;
 • Bewust worden van een gezond voedingspatroon;
 • Verbetering van je stemming, stressbestendigheid en concentratie.
Daarnaast hebben een aantal deelnemers minder tot geen last van:
 • Eczeem, psoriasis;
 • Gewrichtsproblemen;
 • Vermoeidheidsziekten;
 • Migraine;
 • Aambeien;
 • Menstruatiepijn;
 • Acne, snurken, slaap apneu.

Wat mag ik eten met het Nederland Slank programma?

Afhankelijk van wat er uit je bloedtest komt, krijg je een persoonlijk voedingsplan. Hierin is een maaltijdplanning speciaal voor jou opgesteld, met per maaltijdmoment drie voorstellen. Met deze voedzame, niet koolhydraat-vrije, maaltijden zal je geen honger hebben. Daarnaast bevat het voedingsplan ook een persoonlijke voedingsmiddelenlijst. Hierin staat per onderdeel (bv. groente, fruit, vlees, etc.) aangegeven welke producten je kan nemen. Ook staat in dit plan vermeld hoe je na een tijdje nieuwe producten toe kan voegen aan je maaltijden en het voorkomen van het jojo-effect. Tijdens de coachings- gesprekken zul je leren hoe jouw lichaam met eten omgaat en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.

Kan ik ook aankomen met het Nederland Slank programma?

Het Nederland Slank programma is gebaseerd op gezonde voeding en kan je ook helpen om in gewicht aan te komen. Je hormonen worden met je voeding zo beïnvloed dat je je streefgewicht op een natuurlijke manier kan bereiken.

Kunnen kinderen ook deelnemen aan het Nederland Slank programma?

Samen met de ouders kunnen wij kinderen, vanaf acht jaar, met het Nederland Slank programma helpen om van hun gewichtsproblemen af te komen. Daarnaast is het voor jongere kinderen mogelijk om met wat aanpassingen volgens het plan van hun ouders mee te eten.

Wanneer kan ik deelnemen aan het Nederland Slank programma?

Het Nederland Slank programma is eigenlijk geschikt voor iedereen die bewust en gezond wil eten. Het programma helpt als je last hebt van:
 • Constant verlangen naar eten;
 • Een constante gewichtstoename;
 • Maagzuur, maag- en darmstoornissen;
 • Energietekort en constante vermoeidheid;
 • Een opgeblazen gevoel;
 • Diabetes gerelateerde symptomen;
 • Hoog cholesterolgehalte;
 • Hoge bloeddruk;
 • Stress- en angstgevoelens;
 • Een gevoel dat je altijd moet diëten.
 • Problemen met het immuunsysteem;
 • Gewrichtsklachten;
Twijfel je of het programma geschikt voor je is, neem dan even contact met ons op. Samen zullen wij kijken wat het programma voor jou kan betekenen.

Hoe kan ik deelnemen aan het Nederland Slank programma?

Voor deelname kan je ons altijd een mailtje sturen, bellen of Skypen. Zie hiervoor onze contactgegevens. Daarnaast kan je ons vinden op Facebook en Twitter. Vergeet niet om onze gratis afslanktips E-Book aan te vragen.

Hoe lang duurt het afslankprogramma?

Het Nederland Slank programma is verdeeld in vier fasen. De voorbereidingsfase is de fase waarin jij jouw lichaam voorbereidt voor de strenge fase. De strenge fase is de fase waarin je exact volgens je plan zult gaan eten. In deze fase merk je de meeste veranderingen op. Je kunt net zo lang met deze fase doorgaan tot je je streefgewicht hebt bereikt. Daarna volgt de minder strenge fase waarin je, volgens bepaalde regels, producten aan je dieet toe mag voegen. In de fase van gewichtsbehoud krijg je tips en begeleiding (indien je dat nodig hebt) om voor de rest van je leven op gewicht te kunnen blijven.

Waar vinden de consulten plaats?

Alle consulten vinden online via de Skype plaats. Je kunt vanuit je eigen kamer, op je eigen bank en in de tijden die jou goed uitkomen met ons praten.

Hoeveel consulten krijg ik voor mijn geld?

Bij Nederland Slank krijg je van ons minimaal 10 consulten, exclusief het intakegesprek. Het intakegesprek is bij ons gratis.

Hoeveel kost het Nederland Slank programma?

De prijs voor deelname aan het Nederland Slank programma is € 999,00 euro per cliënt. Gelukkig wordt het Nederland Slank programma door veel zorgverzekeraars vergoed. Lees hier meer over op de pagina vergoeding. Wanneer je klaar bent met de behandelingen krijg je van ons een factuur die je naar je verzekering kan sturen om de kosten te declareren.

Waar zijn de kosten van Nederland Slank aan verbonden?

De kosten zitten voor een groot stuk in de kennis die nodig is om dit programma op maat te maken. Van jouw persoonlijke plan maken we een boekje dat je bij de start van het programma ontvangt. Daarnaast krijgt iedere cliënt bij ons minimaal 10 consulten. Het bloedonderzoek is in de prijs inbegrepen.

Kan ik ook achteraf betalen?

Helaas is dit bij Nederland Slank niet mogelijk. In het begin geven wij onze kennis over jouw beste eetpatroon al weg en dat verhoudt zich slecht met betaling achteraf.

Krijg ik mijn geld terug als het programma bij mij niet werkt?

Bij Nederland slank is succes gegarandeerd. Het programma is bewezen effectief. Behaalt u niet het verwachte resultaat, dan betalen wij het volledige bedrag terug.

Hoe weet ik of de kwaliteit van het Nederland Slank programma goed is?

Lees hiervoor de succesverhalen van de voorgangers op onze website. Je kan ook een kijkje nemen op onze Facebook- en Twitter-pagina. En no cure no pay spreekt eigenlijk ook voor zichzelf.

Waar kan ik bloed prikken?

Je kan gewoon bij de dichtstbijzijnde prik-post bloed gaan prikken. Ben je geïnteresseerd in ons programma? Neem dan contact met ons op. Wij zullen het bloedformulier na inschrijving naar je toesturen. Met dit formulier kun je overal in Nederland bloed prikken.

Moet ik een afspraak maken om bloed te prikken?

Nee, dat hoeft niet. Je kan met ons bloedformulier bij een prikpost van de door ons gekozen organisaties binnenlopen en bloedprikken. Wel zijn sommige prik-posten beperkt geopend. Dat kun je via onze linkjes vinden. De uitslag zal naar ons worden gefaxt..Let op, je mag alleen nuchter prikken, d.w.z. 12 uur van te voren niet eten of anders dan water drinken.

Moet ik mijn huisarts op de hoogte brengen als ik aan het Nederland Slank programma deel wil nemen?

Dat mag, maar het hoeft niet. Bij extreme bloedwaarden zullen wij jou vragen of je contact wilt opnemen met je huisarts.

of bel ons op 085 06 57 472

 • Consulten door het hele land
 • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
 • Stel een vraag