Column Suzanne Rethans: Nootgeval

suzanne rethans

Afvallen met Suzanne

Column uit Jan Magazine

Wijn en nootjes en chips. Er mag dan volgens Suzanne Rethans niks lekkerders bestaan, je komt er zo van aan. Tien kilo om precies te zijn.

Dit kan zo niet langer, dus hop: fluks aan het endorfine-herstelplan, waardoor de zucht naar chips, wijn en aanverwanten afneemt. Hopelijk. Leuk hoor, gelukkig zijn in de liefde, ik kan het iedereen aanraden, maar mooi dat ik het afgelopen jaar wel tien kilo was aangekomen. Dat had natuurlijk niet alleen met de liefde te maken. Ik had mezelf een verkeerd eetpatroon aangewend, alhoewel dat eigenlijk ook met de liefde te maken had. En ik dronk te veel, dat staat vast.

Ik nam mijn toevlucht tot een dieetclub die luisterde naar de pragmatische naam Nederland Slank, liet bloed prikken en kreeg een lijst van voedingswaren die goed voor me waren en mijn bloedspiegel stabiel maakten.

Lees het hele artikel via Blendle

column suzanne rethans

Waarom Nederland Slank?

  • 1 Afvallen zonder honger
  • 2 Snel resultaat
  • 3 Lekker eten
  • 4 Levenslang effect
  • 5 No cure no pay!

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype