Blijvend afvallen en blijvend slank

Wil jij blijvend afvallen en voorgoed af zijn van de stress, de frustraties en het ge-jojo van je gewicht? Wil je weer kunnen leven, eten en genieten zonder dat je opnieuw aankomt? Wil je weten hoe je op een natuurlijke en verantwoorde wijze op een gezond gewicht blijft? Maak dan kennis met het afslankprogramma van Nederland Slank. Met dit programma is blijvend afvallen en blijvend slank een feit!

Tot 12 kilo per maand blijvend afvallen

Wil je vet kwijtraken dat niet meer terugkomt en dus blijvend afvallen, dan is er iets anders nodig dan alleen caloriebeperking. Je hormoonhuishouding moet namelijk weer in balans worden gebracht en dat is precies wat er met het afslankprogramma van Nederland Slank wordt bereikt. Blijvend afvallenBlijvend afvallen en blijvend slank is natuurlijk een uitkomst. Zodra je het Nederland Slank programma hebt doorlopen zul je gegarandeerd verbeteringen merken in je lichaam en gezondheid. Deze verbeteringen zijn snelveilig en langdurig. Je kunt zelfs blijvend slank als resultaat krijgen! Je valt gemiddeld tot drie kilo per week af en kunt tot 12 kilo per maand afvallen. Bovendien kun je tegelijkertijd hoge risicofactoren voor je gezondheid verminderen. Waarom het afvallen bij Nederland Slank blijvend is komt omdat het zogenaamde jojo-effect niet voor komt bij Nederland Slank. Dit komt omdat het voedingsprogramma gericht is op het herstellen van je hormoonhuishouding. Wanneer iemand overgewicht heeft is deze hormoonhuishouding namelijk meestal verstoord. Dit geeft bijvoorbeeld als resultaat dat de maag niet goed kan aangeven dat hij vol zit. Hierdoor moet men meer eten om een vol gevoel te hebben. Wanneer iemand een dieet volgt waarbij de hormoonhuishouding niet hersteld wordt, zal dit ook niet veranderen. Dit heeft als gevolg dat wanneer de mensen na hun dieet weer op een gezond gewicht zitten, ze weer teruggaan naar hun oude eetgewoonten. De werking van calorie beperkende diëten verklaart men aan de hand van: “er moet meer energie uitgaan dan erin komt”. Onderzoek na onderzoek toont aan dat dit ineffectief, ongezond en erg onplezierig is. Wij stellen een programma voor je op dat uitgaat van de voedingsbehoefte van je lichaam en waarbij je geen hongergevoel zult ervaren.

Doel niet bereikt? Geld terug!

Wij zijn zo overtuigd dat het Nederland Slank Programma voor je zal werken, dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”: als je je (afslank-)doel niet bereikt dan krijg je het geld terug! Wil je ook definitief, 10-20 kilo blijvend afvallen en blijvend slank zijn voor de volgende zomer? En blijvend slank zijn tot de volgende zomers? Dan doen wij een zeer interessant openingsaanbod. Bij Nederland Slank willen we graag dat iedereen slank en gezond door het leven stapt. Daarom bieden we iedereen die met overgewicht (of een hoog cholesterol of diabetes type-2) worstelt nu een gratis consult. Vul het formulier aan de zijkant in om erbij te zijn! Hoor hoe wij met 100 % zekerheid, overgewicht kunnen bestrijden door een disbalans van hormonen te verhelpen. Uiteraard met een blijvend gewichtsverlies. Je kunt ook persoonlijk contact opnemen via 010-3409991.  

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag