Avocado chock-crème

chocolade crème

Ingrediënten

1 Rijpe avocado

1 Rijpe zoete mango of als alternatief 1 rijpe banaan (fase 3)

2 eetlepels Pure cacaopoeder zonder suiker

Wat water voor soepelheid

Bereiding

Verwerk alle ingrediënten in een blender, keukenmachine of met een staafmixer tot een gladde crème.

Om van de shockcrème een gezonde volwaardige maaltijd te maken, kun je nog je zaden en pitten of amandelen en pitten geroosterd erdoor doen. Hiervoor rooster je deze langzaam gedurende ongeveer 10 minuten op een niet te hoge temperatuur en onder voortdurend roeren. Hak ze dan fijn en meng het met de rest van de shockcrème.

Deze crème zal je lang tevreden houden en bevat alle belangrijke macronutriënten zoals eiwitten, gezonde vetten, lange keten koolhydraten en belangrijke mineralen, vitamines en sporenelementen.

Onze tip: gekoeld serveren.

of bel ons op 085 065 7472

  • Consulten door het hele land
  • Consulten in het buitenland mogelijk via skype