Wat houdt verantwoord afslanken in?

Verantwoord afslanken is effectief afvallen zonder strenge diëten die toch gedoemd zijn om te mislukken of waarbij je de hele dag met honger rondloopt. Dat wil jij toch ook niet? Verantwoord afvallen werkt alleen als je met de juiste kennis, hulp en begeleiding een effectief afslankprogramma volgt dat je wel naar je einddoel brengt. Verstandig afslanken is dan echt de juiste methode.

Gezond eten en afvallen zonder gevaarlijke diëten

Verantwoord afslanken is gezond afvallen zonder gevaarlijke crash diëten, intensieve vermageringskuren of ongezonde afslankmethodes met pillen, poeders en eenzijdig voedsel, waarbij jouw lichaam schreeuwt om gezonde voeding. Natuurlijk kun je met een zogenaamd crash dieet heel snel een aantal kilo’s afvallen, maar tegelijkertijd pleeg je roofbouw op je lichaam en raakt je metabolisme volledig ontregeld. Het gevolg hiervan is als je stopt met je dieet, dan komen de kilo’s er net zo snel weer aan. Dan heb je tijd en geld verspild, en het is een aanslag op je lichaam. Verstandig afslanken is dus een combinatie van gezond eten en afvallen.

Afslanken voor een gezond gewicht

Wij, de diëtisten van Nederland Slank, zijn van mening dat verantwoord afslanken het beste lukt als dit samenvalt met een hormoonhuishouding die in balans is. Dus vergeet al die uitgeprobeerde diëten en kies bewust voor een voedingsprogramma met een afslankmethode die bewezen het beste effect heeft voor blijvend gewichtsverlies. Met ons gezond afvallen schema krijg je persoonlijk voedingsadvies dat is afgestemd op je hormoonhuishouding en zal je zelf ervaren dat verantwoord afslanken jou ook lukt.

Makkelijk afslanken met snel en blijvend resultaat

Ongetwijfeld ken je het beruchte jo-jo effect dat veel mensen ervaren bij het afslanken. Je verliest gewicht, maar als je stopt met je dieet merk je dat de kilo’s er weer net zo hard aankomen. Hoe frustrerend is dat wel niet? Ook zijn veel diëten en afslankmethodes niet verantwoord en verlies je naast de kilo’s ook spiermassa. Daardoor wordt je vetverbranding minder, aangezien je spieren hun energie ook uit vet halen. Om verstandig af te slanken is het belangrijk dat wij je een persoonlijk voedingsplan aanbieden. Gezond eten en afvallen is namelijk de beste combinatie hiervoor!

Snel afvallen op de buik, billen en benen

Het is juist belangrijk dat je metabolisme op een goede manier wordt gestimuleerd, zodat je daadwerkelijk vet gaat verbranden op die lichaamsdelen waar jij overtollig vet hebt opgeslagen. Zowel vrouwen als mannen hebben snel last van vetopslag op de buik en willen graag snel afvallen op de buik. Het voedingsprogramma van Nederland Slank helpt je afvallen op die plaatsen waar jij juist wilt afvallen! De voordelen van verantwoord afvallen met Nederland Slank
  • Geen ongezond dieet voor tijdelijk gewichtsverlies, maar gezond eten en afvallen
  • Hulp bij het afvallen met je persoonlijke diëtiste
  • Je lichaam krijgt alles wat het nodig heeft
  • Jij bepaalt hoeveel je wilt afvallen en dat maken wij ons doel
  • Geschikt voor 5, 10, 15, 20 kilo of meer afvallen
  • Een verantwoord voedingsschema dat makkelijk vol te houden is
  • Wij streven samen met jou naar blijvend gewichtsverlies

Je ideaal gewicht bereiken op korte termijn?

Wil je net als vele andere die jou voorgingen je ideale gewicht bereiken en verantwoord afvallen? Twijfel niet langer en vraag gelijk een gratis consult aan!

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag

Achternaam

Voornaam

Telefoonnummer

Uw vraag