Snel afvallen met Nederland Slank

Het zal je verbazen, maar snel afvallen is mogelijk! Met het programma van Nederland Slank kan dit ook nog eens op een gezonde en verantwoorde manier. Enkele van onze klanten hebben zelfs gewichtsverlies ervaren tot 36 kilo in drie maanden! Dit komt neer op 12 kilo per maand*. En tussen de 2 en 3 kilo per week*. Dat is nog eens snel afvallen! Met een dieet is dat maar ongeveer 500 gram per week. Dat met ons afslank-programma snel afvallen mogelijk is, komt doordat het eetpatroon zorgt dat het groeihormoon beter gaat werken. Dit verhoogt de vetverbranding in rust*.

Waarom snel afvallen?

Wanneer de zomermaanden er aankomen zijn veel mensen geïnteresseerd in snel afvallen. Snel afvallen is ook vaak een wens van mensen die gaan trouwen, een nieuwe baan zoeken, of mensen die verliefd zijn en er op hun best uit willen zien. Deze mensen zijn stuk voor stuk sterk gemotiveerd. Ben je misschien iets minder gemotiveerd om af te vallen, maar wil je het wel graag? Geen probleem. Het door Nederland Slank ontwikkelde programma is absoluut niet ingewikkeld. Nu kan iedereen snel afvallen. Zie er weer strak uit in zwembroek, bikini, trouwjurk of maatpak en dat zonder af te zien of honger te lijden!

Verantwoord snel afvallen?

Het is belangrijk om op een verantwoorde wijze snel af te vallen, maar ook om daarna op gewicht te blijven en dat kan via Nederland Slank. Volg je een crashdieet, dan komen de kilo’s er al snel weer bij. Bij ons volg je een afslank-programma dat op de hormoonhuishouding van jouw lichaam is gebaseerd. Er wordt gekeken welke voedingsmiddelen een verstoorde balans in de hormoonhuishouding weer in balans kunnen brengen. Tijdens het programma zul je geen hongergevoel ervaren, wordt de gezondheidsbeleving beter en je blijft daarna eenvoudig op gewicht*. Wil je snel afvallen? Neem dan eerst snel contact op via 010-3409991 of bestel het programma online. Vraag bij je zorgverzekeraar na of het afslank-programma als orthomoleculaire behandeling kan worden vergoed, zodat je slechts een deel van de kosten zelf hoeft te betalen. Begin vandaag nog en vraag een vrijblijvend consult aan.

*Disclaimer:
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag