Snel afvallen tips

Tips voor snel afvallen? Nederland Slank is hét antwoord op de vraag ‘Hoe snel af te vallen’? Wij bieden je namelijk een individueel voedingsprogramma waardoor je hormoonhuishouding weer kan worden hersteld. Dat kan direct voordeel opleveren van een snel gewichtsverlies van twee kilo per week en kan meteen ook zorgen voor een betere gezondheid. Je zult al snel merken dat je tijdens het volgen van het afslankprogramma beter in je vel kan komen te zitten, een beter concentratievermogen krijgt en je stemming positiever wordt.*

Snelle afvaltips

Bij Nederland Slank weten we hoe snel en gezond afvallen werkt en daarom geven wij snelle afvaltips. Het ene dieet na het andere wordt uitgeprobeerd, maar altijd met een kort resultaat. De kilo’s vliegen er na het dieet in snel tempo weer aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want met het snelle afvallen, wil je ook bereiken dat je op het voor jou ideale gewicht blijft. Snel gewicht verliezen doe je het best op een verantwoorde manier en Nederland Slank maakt daarbij gebruik van een speciale orthomoleculair verantwoorde methode.

Hoe val je snel af?

snel afvallen tips Hoe val je snel en gezond af? Voordat je start kun je alvast met deze afvaltips beginnen:
 • • Begin met suiker, alcohol, brood en melk te schrappen. Ook vruchtensappen worden veel te snel opgenomen in het bloed, waardoor je hongergevoel en je vetopslag versneld wordt.
 • • Gebruik geen light producten. Hieraan zijn allerlei stoffen toegevoegd om te zorgen dat je honger houdt.
 • • Neem 3 voedzame maaltijden per dag. Op deze manier zorg je dat je lichaam niet vaker een insuline piek heeft. Bij elke insuline piek wordt vet opgeslagen.
 • • Drink veel water. Water is goed voor het lichaam, vermindert het hongergevoel en bevordert de spijsvertering.
 • • Neem altijd voldoende groente bij je maaltijden. Afhankelijk van je gewicht, maar gemiddeld minimaal 2 ons per dag.
 • • Denk eraan dat een hongergevoel niet betekent dat je moet eten. Het kan ook zijn dat je iets anders nodig hebt, bijvoorbeeld beweging of liefde.
 • • Slaap veel. Voel wat je lichaam nodig heeft, minimaal 7 a 8 uur per nacht.
 • • Snoep als je snoept alleen pure chocolade en neem dat alleen na de maaltijd. Dit is bevat weinig suikers en melk en geeft eerder een verzadigd gevoel.
 • • Zit rustig als je eet, eet en proef bewust en kauw goed. Op deze manier registeren je hersenen duidelijk dat je aan het eten bent waardoor je eerder het signaal krijgt dat je verzadigd bent.
 • • Eet van een klein bord. Op een groot bord schep je meer.
 • • En het is een cliché, maar beweeg, vooral kracht training is goed voor de aanmaak van je groeihormoon! Als je hier meer over wilt lezen ga dan naar sporten bij Nederland Slank
Sommigen vielen zelfs 3 kilo per week af!* Lees de referenties en succesverhalen.

Snel afvallen zonder honger

Snel afvallen zonder honger en met blijvend resultaat? Begin met de afvaltips en meld je aan bij Nederland Slank. Door je nu aan te melden voor het unieke afslank-programma van Nederland Slank. en de eerste stap te zetten op weg naar een nieuw leven. Een leven zonder ruimte voor overgewicht, maar met een goede gezondheid, bewustzijn en vertrouwen in je eigen lichaam en geest. Wacht niet langer en meld je aan voor een vrijblijvend gratis consult van Nederland Slank of vraag om meer informatie via 010-3409991.   hoe val je snel af

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op. 

of bel ons op 010-340 99 91

 • Consulten door het hele land
 • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
 • Stel een vraag