Snel afvallen

Blijvend afvallen en snel afvallen? Zodra je het NederlandSlank Programma hebt doorlopen zul je gegarandeerd verbeteringen merken in je lichaam en gezondheid. Deze verbeteringen zijn snel, veilig en langdurig. Je valt gemiddeld twee kilo per week af en kunt tot 12 kilo per maand afvallen. Bovendien kun je tegelijkertijd hoge risicofactoren voor je gezondheid verminderen. Wij zijn zo overtuigd dat het Nederland Slank Programma werkt, dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”: als je je doel niet bereikt, krijg je het volledige bedrag terug!

Hoe kan je snel en gezond afvallen?

Wanneer de zomermaanden of de goede voornemens vanaf 1 januari er aankomen zijn veel mensen geïnteresseerd in snel een paar kilo af te vallen. Trouwen? Een nieuwe baan zoeken? Of gewoon er op het best uit willen zien? Deze mensen zijn stuk voor stuk sterk gemotiveerd. Heb je een minder goede reden om af te vallen maar wil je het wel graag? Geen probleem. Het door Nederland Slank ontwikkelde programma is absoluut niet ingewikkeld. Nu kan iedereen snel afvallen. Zie er weer strak uit in zwembroek, bikini, kerstjurk, trouwjurk of maatpak en dat zonder af te zien of honger te lijden! Verantwoord snel afvallen en gezond afvallen doe je met Nederland Slank. Volg je een crashdieet, dan komen de kilo’s er al snel weer bij. Bij ons volg je een afslankprogramma dat op de hormoonhuishouding van jouw lichaam is gebaseerd. Er wordt gekeken welke voedingsmiddelen een verstoorde balans in de hormoonhuishouding weer in evenwicht kunnen brengen. Dat met ons afslankprogramma snel afvallen mogelijk is, komt doordat het eetpatroon zorgt dat het groeihormoon beter gaat werken. Dit verhoogt de vetverbranding in rust. Tijdens het programma zul je geen hongergevoel ervaren, wordt je gezondheidsbeleving beter en je blijft daarna eenvoudig op gewicht.

Nederland Slank programma

Om de juiste balans te vinden tussen eiwitten, vetten en koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen die helpen bij het afvallen, laten wij bij Nederland Slank je bloed analyseren en kijken we naar een aantal persoonlijke gegevens. Op basis daarvan maken we jouw persoonlijke plan. Je krijgt 10 consulten om ervoor te zorgen dat jij je lichaam en zijn reacties optimaal leert kennen. Zo hoeft het nooit meer moeilijk te zijn om op gewicht te blijven. Het Nederland Slank programma wordt vaak vergoed door zorgverzekeraars! Wil je snel en verantwoord afvallen? Neem dan contact op via 010-3409991 of bestel het programma online.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag