Lijnen

Lijnen kun je op allerlei manieren doen, maar vaak is het lastig om een dieet vol te houden tot het streefgewicht is bereikt. Bovendien is het bij veel diëten lastig om het hongergevoel te vermijden. Lukt het wel om af te vallen, dan krijg je vaak weer te maken met het beruchte jojo-effect. Dat komt onder meer doordat dieetprogramma’s een algemene samenstelling kennen en niet afgestemd zijn op je eigen lichaam. Nadat je bent afgevallen, kom je dan ook vaak snel weer wat kilo’s aan. Wil je echt een blijvend resultaat boeken, dan kies je voor deelname aan het afslank-programma van Nederland Slank.

Lijnen met Nederland Slank

Kies je voor lijnen met Nederland Slank dan ben je verzekerd van snel gewichtsverlies tot wel twaalf kilo per maand. Het afslank-programma is voor iedereen geschikt, die wil afvallen met als voordeel dat je niet te maken krijgt met een hongergevoel. Dat maakt het eenvoudig om vol te houden. Je volgt het afslank-programma eenmalig en zult daarna altijd op gewicht kunnen blijven. Het programma is gebaseerd op een bewezen concept, waarbij op basis van een bloedtest een persoonlijk plan wordt opgesteld. De echt individuele aanpak verklaart ook meteen het succes van het lijnen met Nederland Slank.

Lijnen met blijvend resultaat

Ook jij kunt gaan lijnen met een blijvend resultaat. Het is toch een fantastisch vooruitzicht dat je alles mag eten, geen honger hebt en uiteindelijk je streefgewicht bereikt en behoudt? Begin vandaag nog en meld je aan voor het afslank-programma van Nederland Slank.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag