Snel afvallen in een week

Wil jij snel afvallen in een week en snel resultaat zien van het lijnen? Begin dan nu met het programma van Nederland Slank en val gemiddeld 2 kilo in een week af! Dat is dus snel afvallen in een week.

Twee kilo per week afvallen zonder jojo-effect?

Met bijna alle afslankmethodes is het slechts mogelijk om een halve kilo vet per week kwijt te raken. Ook bij de diëtisten op school wordt er geleerd dat een halve kilo per week een goed streven is. Zelfs wanneer je aan de pillen of shakes begint, zul je vaak niet meer dan dat afvallen in week. Terwijl je hier vaak wel honger bij hebt en het jojo-effect altijd optreedt. Je moet daarom ook niet verwachten dat 5 kilo afvallen in 1 week gaat lukken. Gezond afvallen heeft tijd nodig. Toch heeft Nederland Slank wel een manier gevonden om gemiddeld 2 kilo per week te kunnen afvallen. Dit programma richt zich namelijk niet, zoals de andere methoden op het beperken of vergroten van de inname van calorieën, koolhydraten of eiwitten, het richt zich op de balans van de hormoonhuishouding.

Verantwoord afvallen

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om een paar kilo te kunnen afvallen in een week. Het internet staat er vol mee. Maar niet elke methode is verantwoord. Bij veel van deze methodes verlies je namelijk spiermassa. Dit heeft als gevolg dat je vetverbranding minder wordt, aangezien je spieren hun energie uit vet halen. Hierdoor kom je na die week dan ook snel weer aan, het zogeheten jojo-effect. Dit is wel snel afvallen, maar ook weer snel aankomen in gewicht. Dit is dus absoluut niet de bedoeling.

Snel en blijvend resultaat

Helaas zijn veel mensen al bekend met het jojo-effect. Dit is vervelend, omdat dit het zelfvertrouwen van iemand kan schaden, waardoor diegene denkt dat ze niet kunnen afvallen en de moed opgeven. Maar geen zorgen! Het programma van Nederland Slank geeft een snel en blijvend resultaat, waardoor je zelfvertrouwen terug zal komen. Daarnaast zul je je ook veel gezonder voelen. Bovendien wordt het programma je makkelijk gemaakt, doordat je een persoonlijk voedingsprogramma krijgt waarop precies staat wat en hoeveel je mag eten. En daarbij krijg je ook nog eens begeleiding van een van onze ervaren diëtisten.

Zie hoeveel anderen per week zijn afgevallen met Nederland Slank

Er zijn je al heel wat mensen voorgegaan bij het programma van Nederland Slank, die zijn gaan werken aan het afvallen in een week. Bekijk hun referenties en succesverhalen om te zien hoeveel zij elke keer in een week zijn afgevallen en hoe zij dit hebben ervaren. Sommigen van hen vielen zelfs gemiddeld 3 kilo per week af! Daarnaast is het programma metabolic balance wat Nederland Slank aanbiedt ook nog eens wetenschappelijk bewezen door artsen en voedingsdeskundigen.

Gratis consult

Wil jij ook gemiddeld twee kilo afvallen in een week zonder een hongergevoel te hebben? En vooral snel, gezond afvallen en zonder jojo-effect? Start dan nu het programma van Nederland Slank. Bel vandaag nog via 010-3409991 voor meer informatie of een afspraak te maken voor een gratis consult.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag