Hulp bij afvallen

In veel gevallen kun je hulp bij het afvallen zeker gebruiken. De diëtisten van Nederland Slank geven gericht en persoonlijk voedingsadvies en begeleiden je in 10 consulten naar je uiteindelijke doel en je ideaal gewicht. Je hoeft je dus niet te schamen om om hulp te vragen. Het brengt je namelijk veel sneller naar blijvend gewichtsverlies! Plan hier meteen je gratis consult in ter waarde van €65,-.

Wat houdt Nederland Slank in?

Met Nederland Slank krijg je hulp bij het afvallen met persoonlijke begeleiding. Dit doen wij veel via Skype, zodat je gewoon vanuit je eigen huis afslank begeleiding kunt krijgen door een ervaren diëtiste. Om de juiste balans te vinden tussen eiwitten, vetten en koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen die helpen bij het afvallen, laten wij bij Nederland Slank je bloed analyseren en kijken we naar een aantal persoonlijke gegevens. Op basis daarvan maken we jouw persoonlijke plan. Met een persoonlijk voedingsprogramma krijg je deskundig voedingsadvies en helpen wij je als afslank specialist bij het verantwoord afvallen.

Stofwisseling versnellen

Als je snel en makkelijk wilt afvallen, moet je metabolisme omhoog. Dat betekent dat je met een snellere stofwisseling meer opgeslagen vet gaat verbanden. Wanneer iemand overgewicht heeft, is de kans groot dat de balans in de hormoonhuishouding verstoord is. Om succesvol gewicht te verliezen is het daarom belangrijk je hormoonhuishouding te herstellen. Door onze unieke afslankmethode, Metabolic Balance, gaat je stofwisseling omhoog, waardoor je sneller opgeslagen vet gaat verbranden.

Afvallen zonder dieet

Bij een dieet denkt iedereen aan minimale afgepaste hoeveelheden voedsel en honger lijden. Gelukkig kun wij je zeggen dat je bij Nederland Slank eigenlijk gaat afvallen zonder dieet. Wij noemen ons afslankprogramma een voedingsprogramma dat op je hormoonhuishouding is afgestemd. Je gaat hierbij je eetgewoonten veranderen die er juist voor gezorgd hebben dat je aankwam. Nederland Slank biedt een effectief afslankprogramma aan. Dit verschilt in zoverre van een dieet dat de meeste mensen die aan ons programma beginnen juist meer eten dan dat ze gewend waren. Met het Nederland Slank afslankprogramma kun je gevarieerd blijven eten en toch afvallen. Kijk daar was je nu vast naar op zoek!

Blijvend afvallen met hulp van een diëtiste

Wij helpen je niet alleen bij het afvallen, maar ook bij het behouden van je ideale gewicht. Onze diëtistes begeleiden je van begin tot eind, en daarna. Wil je blijvend afslanken en voorgoed van de overtollige kilo’s af, dan gaan we samen je hormoonhuishouding in balans brengen en een persoonlijk voedingsprogramma voor je opstellen waarmee je 5,10, 15 of meer dan 20 kilo kunt afslanken*.

Waarom hulp bij afvallen?

  • Als je eerdere afslankpogingen niet gelukt zijn
  • Als je last van overgewicht hebt
  • Als geen enkel dieet voor jou heeft gewerkt
  • Als je streeft naar blijvend gewichtsverlies
  • Als je weet dat je je eetgewoonten moet veranderen
  • Als je graag persoonlijk voedingsadvies en ondersteuning wilt

Ook hulp nodig?

Denk je toch dat hulp bij het afvallen jou tot snellere resultaten brengt en kies je voor een afslankmethode dat je hormoonhuishouding herstelt? Vraag dan nu een gratis consult aan of meld je gelijk aan en kunnen wij je mogelijk verder helpen voor blijvend resultaat! Onze diëtisten helpen je graag met een persoonlijk afslankprogramma.

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op. 

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag