Afvallen met een dieet

Afvallen door middel van een dieet is voor veel mensen de meest voor de hand liggende afslankmethode. Bij een dieet denkt iedereen aan het verminderen van de hoeveelheid voedsel die je tot je neemt. Nederland Slank biedt een effectief afslankprogramma waarmee je juist geen hongergevoel zult krijgen. Dit verschilt in zoverre van een dieet dat de meeste mensen die aan ons programma beginnen juist meer eten dan dat ze gewend waren. Het gaat er bij ons programma om dat je eet wat goed voor je hormoonhuishouding is. Je gaat je eetgewoonten veranderen die ervoor hebben gezorgd dat je aankwam. Dit houdt niet in dat je alleen maar kroppen sla op het menu ziet staan. Het zal je verbazen hoe gevarieerd je nog kunt eten terwijl je toch afvalt. Wil je een dieet hebben om af te vallen? Dan ben je bij Nederland Slank aan het juiste adres! Op basis van jouw persoonlijke gegevens en bloedwaarden, bepalen we welke hoeveelheden voedingsstoffen tot snel afvallen leiden. Hierdoor zul je geen honger ervaren*. Alvast meer weten? Schrijf je dan hier in voor een gratis consult ter waarde van €65,-.

Andere diëten

Je kunt afvallen met een dieet zoals Atkins, Heller of Mayo, die gericht zijn op weinig koolhydraten. Of  het South-Beach-dieet dat goede en slechte koolhydraten en vetten onderscheidt, of het brooddieet dat juist gericht is op inname van veel koolhydraten. Dan is er ook nog een hele reeks diëten die alleen gericht zijn op het beperken van de inname van calorieën. Hier moet je ontzettend mee uitkijken. Wanneer je voor het lichaam te weinig energie binnen krijgt, en niet de hormoonbalans herstelt, zul je spiermassa verliezen. Afvallen met een dergelijk dieet laat de spiermassa afnemen doordat het lichaam daar de energie vandaan haalt. En je zult vervolgens honger hebben tot je spiermassa weer op het oude niveau terug is. Daarom concentreren wij ons bij Nederland Slank op het metabolisme, het herstel van de hormoonbalans.

Het effect van diëten op je humeur

Als je wel eens hebt willen afvallen met een dieet zul je gemerkt hebben dat je humeur hier vaak onder te lijden heeft. Dit komt door de afbraak van gelukshormonen. Anders dan via een dergelijk dieet zul je met ons programma lachend afvallen. Je zult zien dat wanneer je hormonen weer in balans zijn je gelukkiger bent dan ooit tevoren. Je voelt je niet alleen beter, maar lichamelijke klachten die het gevolg waren van je overgewicht en disbalans in hormonen zullen ook verdwijnen.

Nederland Slank programma

In het verleden zijn er proeven gedaan met jonge militairen die op een laag rantsoen (calorie-beperkt dieet) werden gezet,  op tachtigjarige leeftijd hadden zij nog honger! Als je het afslankprogramma van Nederland slank volgt heb je geen last van spierafbraak. Hierdoor blijf je simpel op gewicht. Ons programma wordt in de meeste gevallen zelfs vergoed door je zorgverzekeraar. Wil jij ook op een unieke manier enkele kilo's per week afvallen zonder hongergevoel*? Vraag dan een gratis consult aan, neem contact op via 010-3409991 of bestel het programma online.

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op. 

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag