Afslankpillen

Afslanken zonder afslankpillen

Tegenwoordig worden er verschillende afslankmiddelen aangeboden, zoals shakes en afslankpillen. Hierbij wordt je beloofd snel af te vallen. Veel van deze afslankmiddelen werken niet (snel) en je kunt er al helemaal mee gezond afvallen. Afvallen op een gezonde en verantwoorde manier behoort zeker tot de mogelijkheden zonder dat er een afslankpil om de hoek komt kijken. Bij Nederland Slank val je gemiddeld tot drie kilo per week af zonder een moment honger te hoeven lijden en dat zonder afslankpillen.

Versnellen van de stofwisseling

Afslankpillen zijn vaak gebaseerd op het versnellen van de stofwisseling en het beperken van het hongergevoel. Er hebben zich ook recent meerdere incidenten voorgedaan rondom de verkoop en het gebruik van afslankpillen. Het is nog steeds zeer lucratief om afslankpillen te verkopen. Dit trekt malafide verkopers aan. Sommige afslankpillen kunnen de indruk wekken dat ze de oplossing voor het afvallen zijn. Je kunt door afslankpillen ook zeker gewichtsverlies ervaren. Het nadeel is dat iedere afslankpil mogelijke bijwerkingen heeft en vaak ook een intrinsieke factor heeft waardoor weer aankomen gegarandeerd is. De bijwerkingen variëren van hoofdpijn of braken tot zelfs leverproblemen.

Het programma van Nederland Slank is wel wetenschappelijk bewezen

Wanneer beloftes gedaan worden die te mooi om waar zijn lijken, dan is het dat meestal ook zo. Nederland Slank hanteert een wetenschappelijk onderzochte methode, waarbij er naar je hormoonhuishouding wordt gekeken. Daarvoor wordt er een bloedtest gedaan op basis waarvan jij een uniek programma met voedingsmiddelen krijgt voorgeschreven die de balans van je hormoonhuishouding herstellen. Hierdoor zul je snel en blijvend afvallen zonder hongergevoel. Lees nu de referenties en succesverhalen om te zien hoe het Nederland Slank programma voor anderen heeft gewerkt. Begin dus niet aan afslankmiddelen, zoals afslankpillen, die niet wetenschappelijk bewezen zijn. Ga voor een natuurlijk proces, waarbij je werkt aan snel en gezond afvallen. Bel vandaag nog voor meer informatie met 010-3409991 of meld je gelijk online aan voor ons bewezen programma.

of bel ons op 085 06 57 472

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag