Afslanken

Afslanken op een manier die je bij past is de beste manier om van je overgewicht af te komen. Dat betekent dat je niet zomaar klakkeloos het eerste dieet dat je tegenkomt moet gaan volgen. Om succes vol gewicht te verliezen is het namelijk belangrijk om te kijken hoe het met de hormoonhuishouding in je lichaam is gesteld. Heb je overgewicht, dan is de kans groot dat de balans is verstoord en zal het evenwicht in je hormoonhuishouding hersteld moeten worden. Anders kun je wel afvallen, maar kom je ook net zo hard weer kilo’s aan. Kies dus voor een blijvende oplossing door van het afslankprogramma van Nederland Slank gebruik te maken.

Afslanken en een betere gezondheid

Afslanken volgens een succesvolle methode is natuurlijk ideaal. Bij het volgen van het afslank-programma van Nederland Slank merk je al snel dat ook je gezondheid verbetert en je lekkerder in je vel komt te zitten. Er wordt een uitgebalanceerd voedings-programma voor je opgesteld op basis van je persoonlijke hormoonhuishouding. Dat zorgt ervoor dat het voedsel geen belasting meer is voor je lichaam, maar juist een ondersteunende en opbouwende functie krijgt. Bovendien kun je razendsnel afvallen en op een gewichtsverlies rekenen van zeven kilo tot twaalf kilo per maand.

Afslanken met Nederland Slank

Wil je afslanken en blijvend resultaat boeken, dan kun je meteen online het afslank-programma bestellen. Je kunt ook eerst bellen via het telefoonnummer 010-3409991 om een afspraak te maken voor een gratis consult om daarna voorgoed afscheid te nemen van het overgewicht.

of bel ons op 085 06 57 472

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag