Snel 5 kilo afvallen of zelfs 10 kilo afvallen?

Snel 5 kilo afvallen of 10 kilo afvallen, maar lukt het je steeds maar niet om het vol te houden of komen de kilo’s er in no time weer bij? Er zijn genoeg redenen, waardoor het afvallen je niet snel en gemakkelijk af gaat: te weinig beweging, verkeerd eetpatroon, medische afwijkingen, en ga zo maar door. Snel 5 kilo afvallen kan echter heel makkelijk met het voedingsprogramma van Nederland Slank. Het fijne van onze afslankmethode is dat je werkt aan een paar kilo afvallen, maar zonder honger te lijden. Zo raak je snel én verantwoord die overtollige kilo’s kwijt.* Daarnaast wordt er echt naar de persoon gekeken, door middel van consults en zelfs bloedtests. Hiermee zal het programma zo goed mogelijk afgestemd worden op jouw lichaam en jouw wensen. Wil je alvast een eerste kennismaking met ons programma? Schrijf je dan hier meteen in voor een gratis consult t.w.v. €65,-.

Snel 5 kilo afvallen in twee weken

Wellicht is het je gelukt om met een dieet 4 of 5 kilo af te vallen, maar merk je gedurende de daarop volgende weken dat die verloren kilo’s er stiekem toch weer bij zijn gekomen. Dat komt o.a. doordat mensen vaak te strenge diëten volgen waardoor hun lichaam begint te protesteren. Of heel hard gaan sporten, waardoor het lichaam stress ervaart en juist vet wil opslaan. Het lijkt dan alsof je niet genoeg wilskracht hebt of dat je lichaam het vet maar niet wil los laten. Om 5 kilo af te vallen hoef je vaak maar een paar weken ons programma te volgen. Laat je informeren over ons metabolisme dieet en weet dat ook jij die extra 5 kilo binnen twee weken kunt verliezen en behouden*.

Snel 10 kilo afvallen binnen een maand

10 kilo afvallen is één van de meest gewenste doelen van onze klanten. Wie wil er nou niet snel 10 kilo afvallen op een verantwoorde en makkelijk vol te houden manier? Als je tien kilo wilt afvallen, is het raadzaam om een goed plan te gebruiken. Je wilt immers tien kilo vet kwijtraken en niet 10 kilo spiermassa. En je wilt het vol kunnen houden tot je bij je doel bent! Veel mensen die willen lijnen, gaan veel te weinig eten en vervallen vervolgens in een eetbui, of verliezen door de ondervoeding spiermassa en gaan zich slap voelen. Met onze afslankmethode Metabolic Balance kun je op een verantwoorde manier 10 kilo afvallen, waarbij blijvend resultaat voor jou binnen handbereik ligt.*

Effectief afslanken met Nederland Slank

Ons programma draait geheel om het herstellen van de hormoonhuishouding. Wij onderzoeken namelijk hoe jouw stofwisseling werkt door middel van een bloedtest. Om de juiste balans te vinden tussen eiwitten, vetten en koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen die helpen bij het afvallen, laten wij bij Nederland Slank je bloed analyseren en kijken we naar een aantal persoonlijke gegevens. Op basis daarvan maken we jouw persoonlijke voedingsplan. Je krijgt consulten om ervoor te zorgen dat jij je lichaam en zijn reacties optimaal leert kennen en ook na ons programma op gewicht kunt blijven. Het programma is bedoeld om je hormoonhuishouding in balans te brengen, met als gevolg een strakkere buik, strakkere billen en natuurlijk een goed gevoel. Het Nederland Slank programma wordt overigens vaak vergoed door zorgverzekeraars!

Waarom werken andere diëten niet?

Uit onze ervaringen met onze klanten horen wij dagelijks dat mensen diverse afslankpogingen hebben gedaan om 5 kilo afvallen of meer dan 10 kilo afvallen mogelijk te maken. Diverse diëten komen bij ons voorbij, maar er zijn er maar heel weinig die snel tot het gewenste resultaat leiden. Mensen volgen vaak te strenge diëten en crash diëten, waardoor het lichaam tegen gaat werken. De stress die dit oplevert, zorgt er juist weer voor dat het lichaam vet wil opslaan. Daarnaast gaat het bij dit soort diëten vaak fout bij het behouden van het ideaal gewicht. Al snel zitten mensen weer op het oude, niet gewenste gewicht. Met het voedingsprogramma van Nederland Slank vinden wij het enorm belangrijk dat het u nu wel gaat lukken! Lees de succesverhalen van de klanten die u voorgingen, waarbij het wel goed is gedaan door het succesvolle afslankprogramma van Nederland Slank.

Meer dan 15 kilo afvallen?

Is 5 kilo afvallen of 10 kilo afvallen niet goed genoeg voor jou? Met het Nederland Slank programma kan je ook meer dan 15 kilo afvallen. Dit is wel een zwaarder afslankprogramma en daarom zul je meer tijd moeten steken in het bereiken van het streefgewicht dan bij 5 kilo afvallen. Daarbij zal één van onze diëtisten je met persoonlijke consulten naar je streefgewicht begeleiden. Deelnemers vallen hierdoor bij Nederland Slank doorgaans blijvender af dan met ‘gewone’ diëten.*

Snel 5 tot 10 kilo afvallen?

Wil jij ook snel 5 kilo afvallen of zelfs 10 kilo afvallen op een gezonde en verantwoorde manier met blijvend gewichtsverlies?* Dan raden wij je aan om gelijk een gratis consult aan te vragen of je aan te melden en streven wij samen met jou naar een blijvend resultaat! Het Nederland Slank programma wordt vaak vergoed door zorgverzekeraars. Heb je hier vragen over? Neem dan snel contact met ons op!

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op. 

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht kunt bereiken én behouden. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Metabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag