Afvallen of afslanken

Ben je die overtollige kilo’s zat? Afslanken op een manier die bij je past is de beste manier om van je overgewicht af te komen. Naast dat afvallen vaak tot een beter zelfvertrouwen leidt, zul je ook merken dat je gezondheid verbetert en je lekkerder in je vel gaat zitten. Kies daarom nu voor de blijvende oplossing van Nederland Slank.

Kies een dieet wat bij jou past

Wanneer je graag wilt afvallen moet je niet zomaar klakkeloos het eerste dieet dat je tegenkomt gaan volgen. Zo werkt ieder lichaam anders waardoor niet ieder dieet bij iedereen past.

Persoonlijk voedingsprogramma

Bij Nederland Slank is dit geen probleem, aangezien iedereen een persoonlijk voedingsprogramma krijgt. Dit programma wordt opgesteld door eerst bloed af te nemen en zo te zien hoe jouw persoonlijke hormoonbalans en je stofwisseling werkt. Afvallen en het hormoonstelsel hebben namelijk veel met elkaar te maken. Want wanneer iemand overgewicht heeft, is de kans groot dat de balans in de hormoonhuishouding is verstoord. Om succesvol gewicht te verliezen is het daarom belangrijk om het evenwicht in je hormoonhuishouding te herstellen. Wanneer dit niet wordt gedaan, val je ook wel af maar komen de kilo’s er net zo hard weer aan.

Hormoonhuishouding in balans

Met het Nederland Slank programma wordt de balans in de hormoonhuishouding weer hersteld. Hierdoor val je niet alleen blijvend af, maar val je gemiddeld ook nog eens sneller af dan normaal en ook zonder spierverlies. En dat allemaal op een gezonde en verantwoorde wijze. Hierdoor zul je bij het programma van Nederland Slank ook merken dat je gezondheid verbetert en dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Zo zullen bepaalde gezondheidsklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Geen hongergevoel

Doordat er precies voor jou beschreven wordt, hoeveel en wat je mag eten is het voor iedereen haalbaar. Bovendien zul je geen hongergevoel ervaren doordat je precies eet wat jouw lichaam nodig heeft. Naast het eetprogramma krijg je ook nog eens begeleiding van onze ervaren diëtisten, waardoor iedereen het kan!

Wat het Nederland Slank programma voor anderen heeft betekent

Verder heeft Nederland Slank het no cure no pay beleid, wat betekent dat als het Nederland Slank programma niet werkt voor jou, je het geld terugkrijgt. Al vele anderen zijn jou voor gegaan en een aantal daarvan hebben hun ervaringen bijgehouden. Hierin beschrijven zij hoe het afvallen of afslanken bij hun verloopt en kan je zien dat sommigen zelfs tot 12 kilo per maand af zijn gevallen. Ook houden zij elke week bij hoe het met hun gezondheid staat. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld gewrichtsklachten, hoofdpijn en slaap, waar bijna altijd verbetering in komt. Benieuwd naar de ervaringen? Lees dan hier de referenties en succesverhalen.

Gratis consult

Wil jij graag afvallen met een blijvend resultaat? Neem dan contact op via 010-3409991 of vraag online een gratis consult aan.

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag