Afvallen lukt niet

Afvallen lukt nietAfvallen lukt niet?

Hoe vaak heb je al verzucht: “afvallen lukt niet”. Een veel gehoord probleem dat wij bij onze klanten ook vaak horen. Zeker als je al menig dieet hebt uitgeprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Wellicht is je vertrouwen inmiddels erg laag en weet je niet of je een nieuwe afslankpoging aandurft. Heel begrijpelijk allemaal. Wij van Nederland Slank nemen dan ook de tijd om naar je verhaal te luisteren om er achter te komen waarom afvallen niet lukt.

Diëten hebben vaak een kortdurend effect

Het is algemeen bekend dat diëten vaak een kortdurend effect hebben. Je begint vol goede moed, je gelooft er in en voor een week of wat kun je het wellicht nog volhouden, maar dan? Heb jij je streefgewicht bereikt, of kon je het niet volhouden en gaf je het na een dag zondigen toch maar weer op met de gedachte: “afvallen lukt mij niet”. Wij begrijpen hoe frustrerend en ontmoedigend dat voor je moet zijn.

Afvallen lukt niet want ik heb zo’n honger

Het meeste bekende en meest moeilijke bij het afvallen is het hebben van honger en een knorrende maag. Ongetwijfeld heb je dit ook al vaak ondervonden. Dit is met stip op nummer 1 het probleem waarbij veel mensen afhaken en toch weer gaan zondigen. Hoe strenger het dieet, hoe sneller iemand het opgeeft. Hoe fijn zou het zijn als je een bewezen en succesvol afslankprogramma kan volgen waarbij je geen honger lijdt en verantwoord afvalt?

Afvallen lukt niet want ik ben een snoeper

Ook zo’n bekend excuus en faalmoment, omdat je lichaam grote hoeveelheden suiker is gewend en hier dus bij het afvallen om blijft vragen. Zeker met een dieet waarin de nodige beperkingen zitten. Ben je een emotie-eter dan kan je bij de minste of geringste tegenslag een terugval krijgen en gaan snoepen. De diëtisten van Nederland Slank gaan je leren hoe je hier beter mee om kunt gaan. Tevens zal je merken, als je het metabolisme dieet volgt, dat je geen pieken en dalen meer krijgt, omdat je hormoonbalans en bloedsuikerspiegel stabiel blijven.

Afvallen lukt niet want ik sport niet

Natuurlijk is het raadzaam om een beetje te bewegen tijdens het afvallen. Mede omdat bewegen de verbranding bevordert, de spiermassa versterkt en je je hierdoor ook een stuk fitter en energieker zult voelen. Maar je hoeft echt niet zwetend uren in de sportschool te hangen als je hier geen zin in hebt. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden die wel binnen je handbereik liggen, zodat je met volle plezier de energie in je lichaam terug voelt komen.

Afvallen lukt je wel met het Nederland Slank programma

Waarom heb je de meeste kansen om wel succesvol af te vallen bij Nederland Slank?
  • Omdat je persoonlijke begeleiding krijgt door een deskundige diëtist
  • Omdat elk voedingsprogramma wordt afgestemd op je hormoonhuishouding
  • Omdat je geen moeilijk dieet hoeft te volgen dat niet vol te houden is
  • Omdat wij heel goed weten waar de knelpunten zitten
  • Omdat wij je helpen als het even tegenzit. Je staat er niet alleen voor
  • Omdat je betere eetgewoonten aanleert en hier plezier in krijgt
  • Omdat geen enkel ander dieet zo veel extra’s te bieden heeft

Afvallen gaat jou nu ook lukken!

Ga met ons de uitdaging aan, want gezond en verantwoord afvallen ligt echt ook voor jou binnen handbereik. Vraag gelijk een gratis consult aan en ervaar zelf dat je nooit meer hoeft te zeggen: “afvallen lukt mij niet”…

of bel ons op 085 065 74 72

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag