Affiliateprogramma Nederland Slank

[affiliates_is_not_affiliate] Log in op de website om toegang te krijgen tot het affiliateprogramma. [affiliates_login_redirect] Ben je nog geen affiliate, dan kan je je hieronder aanmelden voor het programma. Door je aan te melden, ontvang jij een vergoeding wanneer iemand via jou het Nederland Slank programma start. [affiliates_registration] [/affiliates_is_not_affiliate] [affiliates_is_affiliate]

Affiliateprogramma Nederland Slank

Welkom bij het Affiliateprogramma. Hier kan je informatie vinden over de URL die je dient te gebruiken, zodat we kunnen achterhalen of een nieuwe deelnemer via jou is gestart. Ook kan je zien hoeveel je inmiddels verdient hebt. Heb je hier vragen over, neem gerust contact op met Liesbeth via info@nederlandslank.nl.

Affiliate link

Gebruik deze URL wanneer je website aan anderen promoot: [affiliates_url] Gebruik deze code als je de link als tekst op je website wilt toevoegen. <a href="[affiliates_url]">Start nu het Nederland Slank programma en val blijvend af!</a>

Totaal verdiend

Hieronder staat weergegeven wat je verdiend hebt en wat de status van de betaling is. Staat er niets, dan betekent het dat er nog geen deelnemer via jou is gestart.

Commissies die nog betaald dienen te worden

Hieronder staan commissies die je wel hebt verdient, maar nog niet zijn uitbetaald. [affiliates_referrals show="total" status="accepted"]

Betaalde commissies

Hieronder staan commissies die je hebt verdiend en zijn uitbetaald. [affiliates_referrals show="total" status="closed"]

Aantal doorgestuurde deelnemers

  • Geaccepteerde deelnemers die nog moeten betalen: [affiliates_referrals status="accepted"]
  • Betaalde deelnemers: [affiliates_referrals status="closed"]

Maandelijkse verdiensten

Hieronder staan de maandelijkse verdiensten die je aan het affiliateprogramma van Nederland Slank verdiend hebt. [affiliates_earnings] [affiliates_logout] [/affiliates_is_affiliate]

of bel ons op 010-340 99 91

  • Consulten door het hele land
  • Meest gestelde vragen
Wat is Nederland Slank?
Nederland Slank is een methode op basis van normaal eten, waarmee u snel en verantwoord uw streefgewicht bereikt én behoudt. Het programma wordt voor u persoonlijk gemaakt op basis van uw gezondheidsgegevens.
Hoe is het programma opgebouwd?
Het Nederland Slank programma bestaat uit vier fasen. In de voorbereidingsfase bereidt u uw lichaam voor op de “strenge” fase. Tijdens die fase gaat u precies volgens het persoonlijke voedingsplan eten. Daarna volgt de minder strenge fase waarin u, volgens bepaalde regels, meer producten mag proberen. In de laatste fase krijgt u tips en eventuele begeleiding om de rest van u leven uw bereikte streefgewicht te behouden.
Hoe lang duurt het programma?
Dat is per persoon verschillend. U kunt met name met de strenge fase zo lang blijven doorgaan als u zelf wilt, tot u het streefgewicht heeft bereikt.
Hoeveel kan ik afvallen met Nederland Slank?
Gemiddeld vallen onze klanten 7 tot 12 kilo per maand af, maar de resultaten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Grafiek toevoegen?
Is Nederland Slank een dieet?
Nederland Slank is geen dieet. U hoeft zichzelf niet uit te hongeren en geen algemene regels te volgen. Het voedingsprogramma is op maat gemaakt voor u en bestaat uit gevarieerde maaltijden.
De laatste fase van Nederland Slank is gericht op gewichtsbehoud. Uw persoonlijke coach leert u hoe u met behulp van het persoonlijke voedingsprogramma de rest van uw leven uw bereikte streefgewicht kunt behouden. Wanneer u zich houdt aan de richtlijnen en adviezen van uw coach, kunt u probleemloos uw gewicht behouden.
Wat u gaat eten is afhankelijk van uw persoonlijk profiel. U krijgt een voedingsprogramma dat daar volledig op is afgestemd. Nederland Slank wil u helpen met verantwoord afvallen en daar hoort gezonde en gevarieerde voeding bij. U kunt dus zeker nog heel veel producten blijven eten.
Niet alleen het soort voeding en de hoeveelheid zijn belangrijk om verantwoord af te vallen, maar ook de frequentie van maaltijden. Het is dus wel zeker aangeraden om op bepaalde tijden te eten tijdens het programma.
Het voedingsprogramma van Nederland Slank is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus daar wordt zeker rekening mee gehouden. Als u bepaalde producten niet mag eten vanwege medische of religieuze redenen, wordt uw programma daaraan aangepast.
Juist deze gezondheidsklachten zijn vaak een gevolg van overgewicht. Nederland Slank kan deze klachten helpen verminderen. Het wordt dus sterk aangeraden om met dergelijke medische problemen ook het programma te volgen!
Het is sowieso gezond om te sporten, maar het is geen voorwaarde bij het programma van Nederland Slank.
Uw persoonlijke voedingsprogramma wordt samengesteld op basis van uw eigen bloedwaarden. Daarnaast kunnen we achteraf ook uw nieuwe bloedwaarden vergelijken met de eerdere resultaten, zodat we kunnen vaststellen hoeveel die verbeterd zijn.
Voor de kosten kan je kijken op onze kosten pagina voor een overzicht
De consults vinden plaats via Skype, dus u hoeft er nooit voor de deur uit.
Nederland Slank maakt onder andere gebruik van Methabolic Balance, een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma dat ontwikkeld is door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers.
+
-
  • Stel een vraag