• Sperziebonenaardappels met sperziebonen en ei
  • Aardappels in blokjes gesneden
  • Teentje knoflook, fijn gehakt
  • Ei
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding: Kook de sperziebonen in een grote pan met kokend water tot ze beetgaar zijn, ongeveer 3 minuten. Laat ze uitlekken en afkoelen. Verhit de (olie) in een koekenpan op middelhoog vuur. Verspreid de aardappel blokjes gelijkmatig en bak ze, draai ze om de paar minuten met een spatel tot ze zacht en bruin zijn, ongeveer 15 tot 20 minuten. Roer de groene bonen, knoflook, zout en peper door de aardappelen. Open een ei boven op de aardappel mix. Dek de pan af en laat het ei op een matig vuur gaar worden, 3 tot 5 minuten. Serveer direct.

Summary
recipe image
Recipe Name
Aardappels met sperziebonen en ei
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)